Eindeloos variëren met havermoutpap



Met havermout - aka spinnenpap vanwege de textuur - blijft een toppertje. Je kan er zowaar eindeloos mee experimenteren en variëren. Vandaag wilde den hubbie ook graag een portie uitproberen. We hebben allebei andere smaakinteresses en hoewel ik na een korte uitwisseling over de inhoud de ingrediënten zelf mocht kiezen, heb ik er toch (een klein beetje :-)) rekening mee gehouden. 

Het is geworden: havermout met kokosdrank, vaste waarde agavesiroop (die maakt nog het grootste verschil), een snuifje kaneel, een snuifje gemberpoeder, rozijnen. 
Oorspronkelijk wilde ik appel en appelsien toevoegen, maar die liet ik dan toch achterwege en voegde rode bessen toe. De verfrissende smaak van de besjes brengt een mooi evenwicht in het geheel. Waar kaneel, agave en rozijnen het net iets te zoet maken, frissen de bessen de boel vrolijk op. 

Deze combi werd gesmaakt. Mission accomplished. Ook goedgekeurd als ontbijtvoer voor wielertoeristen btw. Sjmechlich!  

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groentequiche met pompoen, zonder pompoen

Verroeste roosters van de bbq schoonmaken

Broodpudding op grootmoeders wijze