Citroen- limoenwater met agavesiroop


Zo simpel en eenvoudig als het eruit ziet: taratataaa: citroen-limoenwater.

If life gives you lemons, make lemonwater. ;-) 

Afhankelijk van de hoeveelheid water je wil bereiden en de smaakintensiteit die je aan het water wil geven, kies je ook het aantal vruchten. 

In deze waterkan zit nog geen 2 liter water. 
Hiervoor gebruikte ik 2 citroenen en 2 limoenen, in schijfjes gesneden. Een goeie scheut agavesiroop erbij naar eigen goeddunken en laten trekken in de koelkast of op een koele plaats. Heel lang hoef je niet te wachten. Na een half uurtje is er al goed wat smaak vrijgekomen. Is het te straf van smaak, voeg dan water bij. Niet zoet genoeg: voeg agavesiroop bij. 

Longdrinkglazen erbij, schrijfje limoen erop, duurzaam rietje erin. Cheers! 



                                                                                                                                             










 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groentequiche met pompoen, zonder pompoen

Broodpudding op grootmoeders wijze