Slaatje spinazie-mozarella-tomaat

 

Keep it simple en alles gaat gemakkelijker. Een waarheid als een appel. ('t Moeten niet altijd koeien zijn.) 
Als lunch, brooddoosvulling, luchtig tussendoortje of wanneer je aan budgetkoken doet, het kan allemaal. Varieer naar hartelust met groene blad- en andere groenten. Ook de hoeveelheden: dat hoeven echt geen afgewogen porties te zijn, gewoon zoals het goed is voor jou.

In deze schotel: 
50 g spinazie - Ontdoe de dikkere steeltjes van het blad, dat eet handiger. Scheur de blaadjes in kleinere stukken.
50g kerstomaten
50 g mozarella
pijnboompitjes
Mix alles door elkaar en vul naar believen aan met tofublokjes, vis of een stukje vlees. 

P.S.: Wat eten betreft: een mens heeft vaak veel minder nodig dan die zichzelf wijsmaakt. ;-)

Smakelijk!


 
                     



Reacties

Populaire posts van deze blog

Groentequiche met pompoen, zonder pompoen

Citroen- limoenwater met agavesiroop

Broodpudding op grootmoeders wijze