Ontbijtje met rode biet, selder en wortel

Zo af en toe neem ik de tijd om naar mijn lijf te luisteren en het aan voeding te geven wat het nodig heeft, rekening houdende met wat we in huis hebben. Dit kan gemakkelijk als (onderdeel van een) ontbijt, als tussendoortje of zelfs als smaakmaker bij een hoofdgerecht.



Vanochtend nam ik dus de 3 resterende rode bietjes (jamjam), 2 selderstengels en een halve wortel. Eens kijken wat dat geeft. (Bieten en wortel, groentjes uit de aarde die je kunnen helpen om ook je eigen wortels wat steviger te verankeren.) 

De blender leek me zowat op het einde van zijn Latijn, dus deed ik het hele goedje in een andere pot, voegde wat vruchtensap toe en mixte het met de staafmixer.  

De smaak was best ok, maar niet lekker genoeg om het op die manier volledig op te eten vond ik. 
Een banaantje erbij en nog een halve appel en tadaa, klaar.














Je doet er uiteindelijk in of bij wat je wil. Nog een verfrissend muntblaadje, nootjes, muesli... whatever makes you feel comfy. :-) 
Bonnapetito! 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groentequiche met pompoen, zonder pompoen

Verroeste roosters van de bbq schoonmaken

Broodpudding op grootmoeders wijze