Hartige knabbeltjes tijdens de dodentocht
Nog een receptje dat ik me herinner van mijn toffe tante zaliger (voor 4 sneetjes brood).
Neem een pan en doe er wat vetstof in (kokosolie, olijfolie,...).
Snijd een volledig bakje champignons in schijfjes (de champignons, niet het bakje ;-)) en doe ze in de pan. Laat bakken en roer regelmatig om tot de champignons bruin en soepel zijn.
Neem vier sneetjes brood en rooster ze in de broodrooster of in de oven.
Verdeel de champignons over de 4 sneetjes brood. Giet wat vloeibare honing over de champignons...
...en bestrooi ze met geraspte kaas. Smakelijk!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiOK52bmIVIYel89Kgah0-AckOO8IItDvT6DZgGY-9mDO1k2IerYsPTtyJyPFIGFG9XOBqF1GcZuP4z9Y-tEMNze7WCr3kgeEL3DBDDbNd9fWVaTyyWxh0My5YyBxObSa_QsiYwCd7zPYmj/s320/SAM_7892.JPG)
En nog twee hapjes made by a swietie :
Bestrijk Besmeer 4 sneetjes brood met boter/margarine en beleg met gerookte zalm. Plaats een 5-tal minuten in de oven (op 200°) en smullen maar!
Voor deze hap smeer je lekkere geitenkaas op je brood, wat vloeibare honing erover, even in de oven (leuke letterspeling: e-ven in de o-ven :-)) (+/- 5 min op 200°) en
Neem een pan en doe er wat vetstof in (kokosolie, olijfolie,...).
Snijd een volledig bakje champignons in schijfjes (de champignons, niet het bakje ;-)) en doe ze in de pan. Laat bakken en roer regelmatig om tot de champignons bruin en soepel zijn.
Neem vier sneetjes brood en rooster ze in de broodrooster of in de oven.
Verdeel de champignons over de 4 sneetjes brood. Giet wat vloeibare honing over de champignons...
...en bestrooi ze met geraspte kaas. Smakelijk!
En nog twee hapjes made by a swietie :
Voor deze hap smeer je lekkere geitenkaas op je brood, wat vloeibare honing erover, even in de oven (leuke letterspeling: e-ven in de o-ven :-)) (+/- 5 min op 200°) en
Reacties
Een reactie posten